

HOUSING MANAGEMENT ADVISORY BOARD

Date: Wednesday, 12 September 2018

Time: 6.00pm,

Location: Shimkent Room - Daneshill House, Danestrete

Contact: Fungai Nyamukapa

Email: fungai.nyamukapa@stevenage.gov.uk Tel: 01438242707

Members: Councillors: P Bibby CC (Chair), S Barr, L Kelly, L Martin-Haugh

and S-J Potter

Resident Members: F Plumridge (Tenant) (Vice-Chair),

C Anderson (Tenant), K Gibson (Tenant), L Saunders (Tenant), L Storey (Tenant) and

J Thurlow (Leaseholder)

Staff Members: J Cresser (Assistant Director – Housing and Investment) and C Miller (Assistant - Director Direct Services)

,

AGENDA

PART 1

1. APOLOGIES FOR ABSENCE AND DECLARATIONS OF INTEREST

To receive apologies for absence and declarations of interest

2. MINUTES OF THE PREVIOUS MEETING

To approve as a correct record the minutes of the Housing Management Advisory Board (HMAB) meeting held on 16 August 2018.

Pages 3 - 8

3. UPDATE FROM EXECUTIVE MEETINGS

To receive update from Executive meetings

4. HOUSING ALL UNDER ONE ROOF UPDATE

To receive Housing All Under One Roof update

5. REPAIRS AND VOIDS UPDATE

To receive Repairs and Voids update

6. TENANTS ANNUAL REPORT AND FUTURE PUBLICITY

To review the DRAFT Tenants Annual Report (Housing Matters) and consider future publicity options

Pages 9 – 28

7. COMMUNITY SELECT COMMITTEE WORK PLAN

To discuss 2018/19 Community Select Committee Work Plan and possible areas of collaboration

8. ANY OTHER BUSINESS

To consider any business accepted by the Chair as urgent

9. DATE OF NEXT MEETING

Thursday 25 October 2018, Shimkent Room, 6:00pm to 8:00pm

Agenda Published 04 September 2018

Item no.	Subject	Lead	Mins allocated	Time
	Refreshments		15 Minutes	5:45pm to 6:00pm
1.	APOLOGIES FOR ABSENCE AND DECLARATIONS OF INTEREST	Chair	2 Minutes	6:00pm to 6:02pm
2.	MINUTES – 16 AUGUST 2018	Chair	3 Minutes	6:02pm to 6:05pm
3.	FEEDBACK FROM EXECUTIVE	Cllr J Thomas	10 Minutes	6:05pm to 6:15pm
4.	HOUSING ALL UNDER ONE ROOF UPDATE	Jaine Cresser	15 Minutes	6:15pm to 6:30pm
5.	REPAIRS AND VOIDS UPDATE	Craig Miller	15 Minutes	6:30pm to 6.45pm
6.	TENANTS ANNUAL REPORT AND FUTURE PUBLICITY	Guru Lota	20 Minutes	6:45pm to 7:05pm
7.	COMMUNITY SELECT COMMITTEE WORK PLAN	Jon Thurlow	10 Minutes	7:05pm to 7:15pm
8.	ANY OTHER BUSINESS	Chair	5 Minutes	7:15pm to 7:20pm
9.	DATE OF NEXT MEETING	Chair		
	WEDNESDAY 25 OCTOBER 2018, 18.00, KADOMA ROOM			